FKS Keramiek

In het Bamboepark exposeert Fredie Schenk met diverse werkstukken die geschikt zijn voor tuin en huis. Dit park leent zich bij uitstek voor het exposeren van kunst. Laat u verrassen door de sfeer en diversiteit die u hier tegen komt. Ook staat hier het kunstwerk de Passie van Schellinkhout een momentopname van het aantal inwoners van Schellinkhout in 2019. Het idee achter het kunstwerk is : Ieder mens heeft een passie in dit leven, passie is het vuur wat in ons zit. Elk vlammetje representeert de passie van een inwoner en moet de vraag op laten komen bij jezelf : waar ligt mijn passie?


Wilt u een keer komen kijken dan is dat mogelijk op de openingstijden van het park. Ook bestaat de mogelijkheid om een afspraak met Fredie te maken via info@fkskeramiek.nl of telefonisch op 0631510346


Wilt u iets persoonlijks laten maken dan staat zij daar voor open, graag zelfs!


Email info@fkskeramiek.nl
Website www.fkskeramiek.nl

De vergeten parel van Schellinkhout

"Dit is nou écht een plek waar je je mobieltje níet mee naartoe moet nemen. Een soort wifi-vrije zone, dit hoor je zélf te ervaren! Toen ik hier voor het eerst kwam, werd ik helemaal rustig, zó mooi."

Bamboepark Schellinkhout

Het park

Bamboepark Schellinkhout is de plek waar Charley Younge (2015) sinds de jaren 80 van de vorige eeuw bamboes heeft uitgeplant. Zijn bamboetuin heeft in Nederland en ver daarbuiten waardering en bekendheid gekregen.

Onze planten

De mooiste bamboes staan in Schellinkhout te wachten om te worden uitgeplant als zicht werende wintergroene haag tussen u en uw buren of in uw tuin als solitaire blikvanger of in een mooie (corten stalen) bloembak op uw balkon.

Advies en onderhoud

Voor deskundig advies kunt u gebruik maken van onze door de jaren heen opgedane kennis over de eigenschappen en groeiwijze van de vele bamboesoorten die in de tuin groeien.

Positieve energie

Wanneer je door de bamboetuin loopt, die verscholen ligt achter het huis aan de Dorpsweg 125, waan je je even in de tropen. "Je kunt hier heerlijk de natuur ervaren"